Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

SPA

  /  SPA

În mijlocul frumuseții naturale a Deltei Dunării, într-o zonă pitorească și relaxantă, am construit o oază SPA, unde vă puteți bucura de o experiență de relaxare supremă. Când pășiți în această zonă, vă veți simți imediat învăluiți de o atmosferă de calm și liniște. Piscina exterioară vă așteaptă să vă răcoriți și să vă relaxați în timp ce vă bucurați de priveliștea pitorească a canalelor Dunării. Puteți alege să vă relaxați în jacuzi, unde apele învăluitoare vă vor masa corpul și vă vor elibera de stres.

Dar surpriza absolută vine în sauna uscată, care nu este una obișnuită. Aceasta este construită cu un perete din sare roz de Himalaya, recunoscută pentru proprietățile sale terapeutice și purificatoare. În timp ce respirați aerul proaspăt, ionizat și îmbogățit de sarea roz, veți simți cum toxinele sunt eliminate din corp și cum energia pozitivă vă inunde fiecare celulă. Nu este doar peretele de sare roz care face ca această saună să fie specială, ci și tavanul său, pe care l-am construit cu imaginea cerului înstelat.

În zona SPA veți găsi și un scaun de masaj de ultimă generație, conceput să ofere o relaxare completă. Cu programe personalizate și tehnologie avansată, scaunul de masaj vă va relaxa mușchii tensionați și vă va stimula punctele de presiune pentru a vă reda echilibrul și vitalitatea.

Pe lângă toate acestea, priveliștea panoramică a canalelor Dunării adaugă o notă de farmec în întreaga experiență. În timp ce vă bucurați de facilitățile spa, veți putea admira peisajul idilic, cu vegetație bogată și specii de păsări unice care vă vor oferi o adevărată senzație de evadare din cotidian.

Piscină exterioară

Pe lângă plăcerea de a te scufunda în apă, zona SPA poate oferi și facilități suplimentare în apropierea piscinei, cum ar fi șezlonguri confortabile, perne şi o zonă lounge unde poți savura băuturi răcoritoare.

Jacuzzi

Amplasat într-un cadru elegant și intim,în mod strategic pentru a oferi o priveliște panoramică spre peisajul înconjurător.

Saună

Cu un perete construit din sare roz de Himalaya, această saună uscată este una dintre bijuteriile acestei zone, un sanctuar al purificării. Accesul în saună este disponibil cu programare prealabilă.

Zonă Lounge

Zonă Lounge în imediata apropiere a piscinei unde puteţi savura băuturi răcoritoare şi vă puteţi relaxa chiar şi seara într-o ambianţă plăcută.