Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Politica de anulare

  /  Politica de anulare

Suntem încântați să vă prezentăm resortul nostru de vacanţă , Wild Pike Oasis, situat în inima frumoasă a Deltei Dunării. Oferim oaspeților noștri o experiență unică, unde frumusețea naturii întâlnește rafinamentul și relaxarea. Ne dorim ca sejurul dumneavoastră să fie desăvârșit în toate aspectele, inclusiv în ceea ce privește rezervările și anulările. În acest sens, vă rugăm să luați în considerare politica noastră de anulare, care asigură transparență și justitate pentru toți oaspeții noștri:

Anularea rezervărilor:

  1. Orice anulare a rezervării trebuie comunicată în scris, prin email la adresa: delta.wpo@gmail.com.
  2. Anulările pot fi făcute numai cu cel puțin 30 de zile înainte de data cazării, iar dacă perioada este între 30 şi 15 zile sejurul se poate reprograma în funcţie de disponibilitate.
  3. În cazul unei anulări conforme cu termenii, avansul plătit va fi returnat oaspeților.

Modificări și amendamente:

  1. Orice modificare sau amendament al rezervării trebuie solicitat în scris și va fi supus disponibilității resortului.
  2. Resortul își rezervă dreptul de a percepe taxe suplimentare pentru modificările solicitate după confirmarea rezervării.

Neprezentare

  1. În cazul în care oaspeții nu se prezintă la resort fără a anula rezervarea în prealabil, avansul plătit nu va fi returnat.
  2. Resortul își rezervă dreptul de a păstra suma integrală a rezervării pentru rezervările unde nu s-a prezentat clientul.

Forțe majore:

  1. În cazul în care anularea sau modificarea rezervării este cauzată de forțe majore, cum ar fi dezastre naturale sau alte situații necontrolabile, resortul va oferi o soluție alternativă, cum ar fi reprogramarea sejurului sau returnarea avansului în funcție de circumstanțe.

Rezervări multiple:

  1. În cazul rezervărilor multiple făcute de același client, politica de anulare se aplică individual pentru fiecare rezervare.

Este responsabilitatea oaspeților să citească și să înțeleagă politica de anulare înainte de a efectua o rezervare. Resortul își rezervă dreptul de a modifica politica de anulare în orice moment, dar aceste modificări nu vor afecta rezervările deja confirmate. În situații neacoperite de politica de anulare, resortul va lua în considerare circumstanțele individuale pentru a ajunge la o soluție rezonabilă.

Document editat pe data de 11 iulie 2023, Versiunea 1.0.