Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Impresii

  /  Impresii

Ce spun clienţii?

Locaţia superbă

Locaţia superbă, nouă, foarte curată, camerele sunt dotate cu TV foarte mare, frigider, aer condiționat, aparat cafea. În prețul camerei este inclusă cafeaua și mini barul. Personalul foarte amabil și foarte atent cu turiştii. Recomand.

Viorica Clopotar

Cazare excelentă

O pensiune care le are pe toate: cazare excelentă, mâncare pe săturate şi gustoasă, angajați care îşi dau toată silinţa pentru a vă simţi ca acasă! Cu siguranţă vom reveni cu drag! Cinste patronilor!

Georgeta Neagu

Dragoste la prima vedere!

Am descoperit pensiunea acum un an şi a fost “dragoste la prima vedere!” Şi de atunci, continuăm să mergem la WPO, pentru că ne simţim ca într-o mare familie! Am încheiat o frumoasă mini-vacanţă zilele trecute şi în cel mai scurt timp, din nou la WPO. Încântaţi tare de noile servicii de saună, jacuzzi şi piscină care ne-a super râcorit când am revenit de la pescuit. Impresionată de căldura şi amabilitatea celor care ne găzduiesc. Camerele foarte curate şi primitoare! Terasa te duce cu gândul la frumoasa Grecie. Ce să îţi mai doreşti? Personal, îi ador pe cei doi tineri care ne servesc, Alexandra şi Robert. Felicitări, aşadar, tuturor! Nu coborâţi ştacheta!

Roxana Vlad

Mâncarea este IMPECABILĂ

Este o locaţie în care se simte bine toată lumea! Camerele sunt curate şi moderne. Mâncarea este IMPECABILĂ!!!! Locaţia are piscină, saună, jacuzzi! Este o oază în mijlocul naturii! D-abia aştept să mă întorc!!!

Camelia

Ne vom întoarce!

6 prieteni, o săptămână. Localizare: excelentă pentru pescuit în urmatoarele zone: Puiu, Roşu, Lumina, Puiuleţ, Caraorman. Distanțe foarte scurte. Mâncarea a fost INCREDIBILĂ! Felicitări lui Nea’ Mihai, bucătarul. Au trecut aproape 20 de ani de când vizitez Delta în fiecare an, dar până acum aceasta a fost cea mai bună mâncare pe care am gustat-o. Tot personalul foarte amabil. Ne vom întoarce!

Szatmari Szabolcs

Locație excelentă

Locație excelentă, excelentă pentru teambuilding-uri, de familie și plăcere. Personal foarte profesionist, ne-am distrat de minune cu excursii cu barca, piscină, fauna salbatică, pescuit, mâncare foarte bună - tradiţională. Felicitări investitorului pentru crearea unui loc atât de relaxant.

Daniel Popa