Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Image Alt

Cameră triplă cu balcon

Cameră triplă cu balcon

Detalii cameră

La etajul 2 sunt două camere triple, fiecare fiind dotată cu trei paturi single, perfecte pentru grupuri mai mari sau familii care călătoresc împreună. Designul camerelor este gândit pentru a crea un mediu confortabil și intim, permițându-vă să vă simțiți ca acasă. La nevoie, două paturi se pot uni.
Pentru cei care doresc comfortul unui pat dublu (familie cu copil) pot opta pentru una dintre cele două camere de la etajul 1, fiecare dintre ele având un pat dublu şi unul single.
Fiecare dintre camere are propria baie privată, asigurându-vă intimitate și comoditate maximă. Băile sunt complet echipate cu facilități moderne și prosoape moi, astfel încât să vă puteți răsfăța cu un duș revigorant în fiecare zi.
Bucurați-vă de priveliștea pitorească și atmosfera liniștită a Deltei Dunării în aceste camere spațioase și bine echipate. Vă garantăm că veți avea o experiență plăcută și confortabilă în timpul șederii dumneavoastră, creând amintiri de neuitat în mijlocul acestei destinații naturale fascinante.

Aveţi întrebări? Nu ezitaţi să ne contactaţi!

  Facilități

  Aer condiţionat
  Balcon
  Cameră nefumători
  Expressor
  Minibar gratuit
  Produse de igienă
  Prosoape baie
  Prosoape SPA
  Seif
  Smart TV
  SPA inclus
  Uscător de păr
  WI-FI gratuit

  Scrie o recenzie

  Cameră
  Locaţie
  Personal
  Restaurant
  Transport

  Your Rezervare

  0$
  0$

  Newsletter