Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Wild Pike Oasis - Pescuit şi relaxare în inima Deltei Dunării

DESCOPERĂ WILD PIKE OASIS

Aventură pescărească și răsfăț culinar în Delta Dunării

Povestea

Wild Pike Oasis

DELTA DUNĂRII, 2005.

Doi prieteni și două undițe. De atât a fost nevoie pentru ca povestea WPO să înceapă. De atunci și până în 2020, când a luat ființă primul gând legat de un resort magnific în Delta Dunării, nu a fost doar un pas, ci au fost 15 ani de prietenie și pasiune pentru natură.

Așa cum spune și numele, Wild Pike Oasis se învârte în jurul pescuitului de știucă. Situat pe o mică insulă în zona Caraorman, acolo unde știuca își are adăpostul, Wild Pike Oasis a devenit totuși mai mult decât o oază. A devenit un loc de întâlnire pentru pasionații de natură și pescuit, atrăgând o comunitate diversă de oameni care împărtășesc aceeași iubire pentru Delta Dunării cât și pentru frumusețea ei sălbatică.

CAMERE

6 variante de camere

Resortul nostru vă va oferi o experiență memorabilă cu cazare de 4 stele într-un cadru natural spectaculos, combinând confortul modern cu frumusețea naturală a Deltei. Camerele sunt spațioase și elegant amenajate, toate poziţionate cu vedere spre apele Dunării.

CAMERE

Wild Pike Oasis: Pescuit, relaxare și delicii

Indiferent dacă sunteți un pescar înrăit sau căutați doar relaxare și reconectare cu natura, Wild Pike Oasis vă oferă tot ceea ce aveți nevoie.

Pentru a vă răsfăța și destinde, aveți acces la zona noastră SPA, unde puteți savura momente de relaxare. Bucurați-vă de timp petrecut în aer liber, pe terasa cu vedere spre apele Dunării, unde puteți savura un cocktail răcoritor și preparate delicioase din bucătăria noastră specifică locală.

La Wild Pike Oasis, găsiți o varietate largă de preparate inspirate din tradițiile lipovenești și ucrainiene, pregătite cu pasiune și grijă pentru a vă oferi o experiență gustativă memorabilă.

Bucătăria lipovenească se remarcă prin preparate sănătoase și gustoase, cu ingrediente proaspete și naturale. Se spune că doar în Delta Dunării mănânci peşte viu. Savurați delicii culinare autentice, cum ar fi borșul de pește, ciorbele aromate și pline de savoare, precum și preparate din pește proaspăt și marinat, care sunt specialități ale casei.

Transfer de la Murighiol

Asigurăm contra cost transferul de la şi spre Murighiol, sub forma unor excursii de apx. o oră, traversând lacurile din zonă.

Plata cu cardul si tichete de vacanţă

Unitatea noastră acceptă atât plăţile cu cardul cât şi cu carduri/ tichete de vacanţă Sodexo, Up, Edenred.

Wi-Fi Gratuit

Punem la dispoziţia clienţilor noştri o reţea de internet WI-FI gratuită, utilizabilă inclusiv la exterior.

Fotoliu masaj

În zona SPA vă puteţi bucura de un masaj revigorant la orice oră folosind fotoliul de masaj de ultimă generaţie în mod gratuit.

Aer condiţionat

Toate camerele din Resortul WPO sunt prevăzute cu aer condiţionat, iar acoperişul specific zonei asigură o temperature optimă.

Minibar

Fiecare spaţiu de cazare beneficiază de un frigider cu produse de minibar într-o gamă largă. Toate acestea sunt din partea casei.

Paradis pentru pescari şi ornitologi

La Wild Pike Oasis, pescarii și ornitologii sunt întotdeauna bineveniți. Datorită amplasării noastre în apropierea zonelor în care știuca prosperă, puteți avea parte de o experiență de pescuit de neuitat. Ornitologii vor fi încântați să descopere o varietate impresionantă de păsări în acest habitat natural. Wild Pike Oasis este, de asemenea, un loc prietenos pentru familii, unde atât copiii, cât și adulții se pot bucura de frumusețea naturii și pot învăța despre bogăția diversității avifaunistice.
Indiferent dacă sunteți un pescar pasionat, un ornitolog entuziast sau o familie în căutare de experiențe memorabile, Wild Pike Oasis vă așteaptă cu brațele deschise. Vă invităm să vă alăturați comunității noastre înfloritoare, unde ornitologii pot împărtăși cunoștințele lor despre păsările locale și să vă bucurați de oaza noastră unică. Aici, prietenia se formează în jurul pasiunii comune pentru natură, aventura se împletește cu observarea și studiul păsărilor, iar frumusețea naturii este cu adevărat excepțională.