Contact

Via Appia Antica,
224, 00179 Roma, Italy
Email: reservations@yourdomain.com
Phone: +88 (0) 101 0000 000

side-area-cards

Follow us

Image Alt

Excursii cu barca în Delta Dunării

Sanctuarul Păsărilor

Sanctuarul Păsărilor

La resortul de vacanță Wild Pike Oasis (WPO), situat în inima Deltei Dunării, oamenii au privilegiul de a se bucura de frumusețea naturală și de a avea ocazia să exploreze Sanctuarul Păsărilor printr-o excursie cu barca. Pe parcursul excursiei lor, vor avea privilegiul de a admira și a fotografia o varietate impresionantă de păsări migratoare și specii endemice, care își găsesc adăpostul în această zonă naturală. Zona oferă o gamă diversă de habitate, inclusiv stufărișuri, pajiști inundate, canale și lacuri, care sunt locuri preferate pentru cuibărit, hrănire și odihnă pentru multe specii de păsări.

În acest sanctuar, vizitatorii pot avea ocazia să observe și să admire o varietate de păsări, inclusiv:

Pelicani: Aceste păsări majestuoase și emblematice ale Deltei Dunării pot fi văzute aterizând pe apă sau planând în aer în grupuri mari.

Egrete și stârci: Egretele albe și stârcii cu penajul lor distinctiv sunt prezente în numeroase zone din Sanctuarul Păsărilor, fiind adesea întâlnite în timp ce pescuiesc în apele liniștite.

Cormorani: Aceste păsări acvatice, cu penaj negru și ciocul lung, sunt frecvente în zonă. Se pot vedea adunându-se în colonii pe ramurile copacilor sau zburând în formații.

Lebede: Acestea adaugă o notă de eleganță pe apele lacurilor și pot fi observate înotând cu grație.

Rațe sălbatice: Delta Dunării servește ca destinație importantă pentru rațele sălbatice în timpul migrației lor, iar în Sanctuarul Păsărilor se pot vedea diferite specii de rațe în funcție de perioada anului.

Acestea sunt doar câteva exemple din multitudinea de păsări care pot fi observate în Sanctuarul Păsărilor din Delta Dunării. În funcție de sezon și de perioada vizitei, vizitatorii pot întâlni și alte specii, inclusiv pescăruși, bufnițe, fluieriști, râși de mare și multe altele. Fiecare vizită în acest sanctuar oferă ocazia de a descoperi și a învăța mai multe despre această bogată diversitate aviară și despre importanța conservării acestui habitat valoros.

O astfel de excursie cu barca în Sanctuarul Păsărilor oferă o experiență fascinantă, în care oamenii se vor conecta profund cu natura și vor înțelege importanța conservării acestei zone fragile. De asemenea, vor avea șansa de a învăța mai multe despre biodiversitatea Deltei Dunării și despre eforturile de protejare a mediului înconjurător.

Dacă ţi-am stârnit interesul pentru o aventură în Deltă, te invităm să ne contactezi pentru a afla disponibilităţile de cazare la Wild Pike Oasis!